Vse ponudbe so narejene z visoko-kakovostnimi in vrhunskimi kompomentami

 

SOLAR EDGE RAZSMERNIK
 

SolarEdge (DC – AC) PV inverter je posebej zasnovan za delo s SolarEdge močnimi optimizatorji. Ker se MPPT regulator polnjenja in upravljanje napetosti obravnavajo ločeno, za vsak modul posebej, je pretvornik odgovoren samo za iz DC v AC inverzije. Zato je manj zapleteno, lahko stroškovno učinkovito, bolj zanesljiv solarni pretvornik s standardno 12-letno garancijo, podaljša se lahko na 20 ali 25 let. Fiksni niz napetosti zagotavlja delovanje na najvišji učinkovitosti (> 97% ponderirana učinkovitost), neodvisno od dolžine niza in temperaturo.

 

 

SOLAREDGE Power optimizator

 

SolarEdge Power optimizator je DC / DC pretvornik, kateri je povezan z monterji za vsak PV modul, nadomeščajo tradicionalno sončno stičišče polja. SolarEdge Power optimizator povečuje energetski izhod iz fotonapetostnih sistemov, ki jim stalno sledenje najvišjo točko moči (MPPT) za vsak modul posebej. Poleg tega Power optimizator spremlja delovanje vsakega modula. Vsak Power optimizator je opremljen z edinstveno funkcijo SafeDC ™, ki samodejno izklopi napetost DC, kadar je pretvornik ali omrežje moč zapreti.

 

 

 

SOLARNI PANEL 250W

 

Gre za monokristalni solarni modul z visoko močjo in robustno zasnovo, kateri  je prava rešitev za samostojni sistem. Tudi v oblačnih dneh monokristalni modul zagotavlja visok izkoristek energije. Modul je zaščiten s posebnim kaljenim steklom za zaščito pred vremenskimi vplivi kot so toča, sneg in led. Fizično stabilnost modulu zagotavlja eloksiran aluminijast okvir.