Više

 

Sve ponude su izrađene uz visoku kvalitetu i vrhunskimi komponentami!

 

SOLAR EDGE RAZSMERNIK


 
SolarEdge (DC - AC) PV pretvarač je posebno dizajniran za rad s SolarEdge moćnim optimizatorima. Zato što se regulator punjenja MPPT i upravljanje naponom obrađuju zasebno, za svaki modul odvojeno, pretvarač je odgovoran samo za DC u AC inverzije. Stoga je manje komplicirano, troškovno učinkoviti i pouzdani solarni pretvarač s standardnim 12-godišnim jamstvom može se produžiti na 20 ili 25 godina. Fiksni raspon napona osigurava rad pri najvećoj učinkovitosti (> 97% ponderirane učinkovitosti), bez obzira na duljinu niza i temperaturu.

 

 

Pronađite više informacija za svaki pretvarač OVDJE!

 

 

SOLAREDGE Power OPTIMIZATOR
 

Optimizator SolarEdge je DC pretvarač kojega instaliraju instalaterji na svakom PV modulu jer zamjenjuje tradicionalni solarni priključni okvir. SolarEdge optimizatori snage povećavaju energiju iz PV sustava kontinuiranim praćenjem maksimalne točke snage (MPPT) svakog pojedinačnog modula. Nadalje, optimizatori napajanja nadziru rad svakog modula i komuniciraju podatke o performansi na platformi za nadzor SolarEdge radi poboljšanja i troškovno učinkovitog održavanja modula. Svaki optimizator napajanja opremljen je jedinstvenom SafeDC ™ funkcijom namijenjenom za automatsko isključivanje naponskih modula svaki put kada se napajanje isključi (ako nije povezan s SolarEdge pretvaračem koji je u načinu rada za sigurnosno kopiranje).

 

Pronađite više informacija za svaki pretvarač OVDJE!

 

 

SOLARNI PANEL 270W-365W
 

Nudimo visoko kvalitetne solarne module brandova Panasonic, Q-cells, Jinko Solar, LG, Kyoto, Conergy POWEPLUS, Trina i BenQ! Čak i na oblačnim danima, te solarne ploče osiguravaju visoku energetsku učinkovitost. Moduli su zaštićeni posebnim kaljenim staklom za zaštitu od vremenskih utjecaja, poput tuče, snijega i leda. Fizička stabilnost modula daje eloksirani aluminijski okvir.

 

Pronađite više informacija za svaki pretvarač OVDJE!

 

Kolačići za analizu
Koriste se za bilježenje analize opskurnosti web stranice i pružaju nam podatke kako bismo pružili bolji korisnički doživljaj.
Kolačići za društvene mreže
Kolačići su potrebni za dodatke za dijeljenje sadržaja s web mjesta društvenih medija.
Kolačići za komunikaciju na web mjestu
Kolačići vam omogućuju prijavu, kontakt i komunikaciju putem komunikacijskog dodatka na stranici.
Oglašavanje kolačića
Ciljaju ciljano oglašavanje na temelju prošlih korisnika na drugim web mjestima.
Što su kolačići?
Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.OK Saznajte više o kolačićima