Vse kategorije
Solarni komplet za vikend 220Ah

Solarni komplet za vikend 220Ah

Šifra:
Stopnja davka
22 %
Cena z DDV:
545,00 €
Zaloga
Ni na zalogi
Dobavni rok
Rok dobave ni prikazan
DODAJ V KOŠARICO

VIKEND solarni komplet!

 

Ta vikend solarni komplet je idealna rešitev za vikende, preživete v camp-prikolicah, planinskih/gorskih kočah, vikend kočah, vrtnih utah, ipd., kateri so zmerni porabniki električne energije. Namenjeni so predvsem uporabnikom, kateri nimajo dostopa do električnega omrežja oz. jim je priključitev na omrežje predraga, ali pa si želijo biti neodvisni od elektirčnega omrežja, saj zagotavlja elektriko iz sonca za razsvetljavo, delovanje radia in televizije.

 

Komplet je hitro in enostavno namestljiv, saj gre za otočni solarni sistem, kateri vsebuje že vse potrebe komponente za njegovo namestitev:

Solarni modul proizvaja napetost neposredno iz sončne energije, kar pomeni, da bo akumulator, shranil to energijo za čas, ko ne bo zadostne sončne energije (npr. noč, slabo vreme,ipd.). Pri tem pa solarni regulator pomaga,da se solarni akumulator pravilno polni in s tem prepreči prekomerno izpraznjenje akumulatorja.  Za razsvetljavo, radio ter televizijo pa poskrbi razsmernik, ki pretvori enosmerno napetost (DC) v dvosmerno (AC).

 

Paket vsebuje:

150W polikristalni solarni panel ( več info na: http://amp-solar.com/am150)

- regulator 10A MPPT  (več info na: http://www.amp-solar.com/regulator10amppt)

- akumulator 170 Ah SMF (več info na: https://www.amp-solar.com/solarsmf170)

- 1000W/ 12V razsmernik (več info na:http://amp-solar.com/invert100012)

- kabel 2 x 5 m (več info na: http://www.amp-solar.com/kabel4mm2)

- konektor MC4 (več info na: http://amp-solar.com/mc4)