Više

Gdje instalirati bateriju?

 


Baterija se može instalirati ili van ili unutar vikenda. Kada se instalira u zračni prostor, mogu se koristiti obične solarne, kiselinske baterije. Tijekom punjenja i pražnjenja emitiraju plinove koji su štetni i opasni za ljude.


Ako se baterija ne može instalirati u prozračnom prostoru, možete koristiti solarnu, ciklički-kiselinsku bateriju SMF, koja je hermetički zatvorena, što znači da propuštanje plina nije moguće, osim u slučaju kada je baterija oštedena od prekomjernog punjenja, tada se otvori sigurnosni ventil. Tada je oslobađanje plina minimalno! Umjesto običnih akumulatora solarnih cikličnih kiselinskih mogu se koristiti AGM i GEL solarne baterije.

 


Naravno, za 100% rad baterije je dobro imati optimalnu temperaturu prostora, koja je cca. od 20 do 25 ° C. U slučaju da je baterija vani, u zimi na - 10 ° C, će se također smanjiti rad baterije za 20%, što znači da je najpogodnije da prostor u kojem če bit baterija, također izolirate.

 

 

Kolačići za analizu
Koriste se za bilježenje analize opskurnosti web stranice i pružaju nam podatke kako bismo pružili bolji korisnički doživljaj.
Kolačići za društvene mreže
Kolačići su potrebni za dodatke za dijeljenje sadržaja s web mjesta društvenih medija.
Kolačići za komunikaciju na web mjestu
Kolačići vam omogućuju prijavu, kontakt i komunikaciju putem komunikacijskog dodatka na stranici.
Oglašavanje kolačića
Ciljaju ciljano oglašavanje na temelju prošlih korisnika na drugim web mjestima.
Što su kolačići?
Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.OK Saznajte više o kolačićima